AdwareMedic recension, gratis nedladdning

AdwareMedic är ett unikt verktyg som designades för att hjälpa folk avinstallera alla kända annonsprogram och annan envis mjukvara. Detta program är dedikerat för Mac-datorer som kör Mac OS X 10.7 (Lion) eller senare. Om du har trott att detta operativsystem är immunt mot annonsprogram, webbläsarkapare, virus eller andra typer av skadlig mjukvara så kan du sluta med det nu, eftersom i stort sett alla gratis program är packade med potentiellt oönskade program som är kababla att infiltrera både Windows och Mac utan problem. När ett annonsprogram kommer in i ett PC-system så kan det orsaka oönskade systemmodifikationer som kan leda till oönskade aktiviteter, såsom omdirigeringar till okända sidor, att irriterande och missvisande annonser visas, systemnedsaktningar, inspelning av offers surfaktivitet, etc. Som tur är så finns AdwareMedic som kan användas när du försöker undvika dessa problem.

Om du tydligt kan se att något typ av annonsprogram redan har infiltrerat din maskin och du nu har problem att ta bort det så ska du överväga denna borttagare. Notera att du bör använda manuell borttagning endast om du är en erfaren användare eftersom annonsprogram kan använda olika trick för att förhindra sin borttagning från systemet! Hur mycket kostar AdwareMedic? Enligt dess officiella webbsida så är det ett ’donationsprogram’, vilket betyder att det sprids gratis men att du kan välja att betala så mycket du vill om du känner för att stödja dess utveckling. Det är tydligt att detta program har fått många positiva recensioner från personer som har testat det på sina maskiner, så det verkar som att installationen av detta verktyg bör övervägas av varje person som använder Mac OS X.

Recension av AdwareMedic från Utanvirus forskningscenter:

Utanvirus testresultat har visat att AdwareMedic free är ett användarvänligt verktyg. Det kommer med ett enkelt användargränssnitt, så det är enkelt att hitta dess skannare. Här bör vi nämna att detta program inte installerar någon app i ditt system, så om du inte gillar att installera främmande program på din Mac så är detta verktyget för dig. Hur fungerar det? När det öppnas så kopplar det upp sig mot adwaremedic(punkt)com och kollar de senaste ”signaturerna” för annonsprogram. Efter att ha kollat dem så visar AdwareMedic en tydlig skanningsrapport och erbjuder att rensa den drabbade Mac-datorn genom att ta bort misstänkta program. Som vi redan nämnt så är detta program kapabelt att ta bort annonsprogram från systemet inom några minuter. För detta behöver du bara göra en sak – välja rapporterade objekt. Om ett av dina annonsprogram inte kan hittas eller elimineras så erbjuder AdwareMedics skannare att göra en detaljerad rapport. Den kommer lista alla tillägg som finns installerade i systemet och skicka dem till utvecklaren av detta program. Enligt honom så bör detta alternativ avslöja källan till ditt problem och även hjälpa honom förbättra sin produkt. Oavsett detta så bör du notera att det inte kommer ta bort skadeprogram från din Mac OS X, eftersom denna applikation är dedikerad åt att skydda folk från ANNONSPROGRAM.

Så varför bör jag ladda ner AdwareMedic?

Allt som allt så är AdwareMedic ett väldigt lovande verktyg. Det är ett användbart och lättanvänt program som är kapabelt att eliminera envisa annonsprogram. Om du har drabbats av dess annonser som dyker upp under dina sökningar eller om du har drabbats av andra problem så bör du överväga att ladda ner detta verktyg till din Mac.

Om utvecklaren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Passionerad virusforskare

Gabriel E. Hall är en passionerad virusforskare som har jobbat för utanvirus.se i nästan ett decennium.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk