Adware Removal Tool recension, gratis nedladdning

Adware Removal Tool är en användbar applikation som kan användas för att förhindra problem som vanligtvis orsakas av annonsprogram. Det gör självklart detta genom att ta bort dem från systemet. Denna applikation utvecklades av Techsupportall Team, som är speciellt intresserade av sådana program och deras eliminering. I skrivande stund så har mängden annonsprogram, webbläsarkapare och andra potentiellt oönskade program nått sällan skådade nivåer, vilket vi tror är den huvudsakliga anledningen till varför detta företag beslutade att skapa detta verktyg. Om du är en av de personer som precis har upptäckt annonsprogram eller ett annat PUP på din dator så bör du överväga att använda en applikation såsom Adware Removal Tool. Det kommer inte bara hjälpa dig att fixa alla dina webbläsare, utan även att ta bort registerspår från annonsprogram som ofta lämnas på datorn efter att man tagit bort annonsprogram manuellt. Du bör dock ha i åtanke att Adware Removal Tool inte kan användas för att förebygga trojaner, skadeprogram, gisslanprogram och liknande virus. Vidare så är det inte kapabelt att ta bort dem från systemet, så det ska inte användas istället för ett antivirus eller antispionprogram. Oavsett detta så är detta program gratis, så du kan installera det och efter borttagning av annonsprogram med Adware Removal Tool ta bort det från datorn. Det kan annars ge upphov till problem om det verkar jämte andra säkerhetsapplikationer. Vi har själva inte lagt märke till detta när vi har testat Adware Removal Tools skannare på vår dator, men vi kan inte garantera att det inte kommer orsaka det på din dator i framtiden.

Recension av Adware Removal Tool från Utanvirus forskningscenter:

Innan vi installerade Adware Removal Tool på våra datorer så beslutade vi att infektera dem med Conduit, Adchoices och Delta-homes.com. Dessa program är kategoriserade som potentiellt oönskade program, så de är kapabla att kapa alla dina webbläsare och sedan orsaka oönskade aktiviteter som inkluderar irriterande popup-annonser, omdirigeringar, nedsaktningar och andra problem. Oavsett att sådana program inte anses vara skadliga så kan du tro på oss när vi säger att de kan orsaka allvarlig kaos på din dator. Så efter att ha låtit dessa PUP:s kapa våra webbläsare så beslutade vi att ladda ner Adware Removal Tool och testa dess förmågor. Det verkar som du inte ens behöver uppdatera detta program innan du laddar ner det. Du behöver bara starta det genom att klicka på knappen ”Scan & Repair”. Här måste vi varna dig om att detta program inte är lika snabbt som andra annonsprogramsborttagare, så du bör vara tålmodig när du vill fixa din PC med Adware Removal Tool. Efter att ha kollat systemet så visar detta program informativa skanningsresultat på skrivbordet och erbjuder att eliminera alla valda objekt kommer att klicka på knappen ”Repair all”. Vad kan man kalla för bonusen med Adware Removal Tool? Vi anser att det är förmågan att lämna objekt som du tror kan vara användbara för dig. Så om du ser ett objekt som verkar viktigt så kan du lämna det genom att avbocka det.

Så varför ska jag ladda ner Adware Removal Tool?

För att summera så är Adware Removal Tool ett utmärkt alternativ när du försöker ta bort annonsprogram från din PC utan att ha rester kvar på din dator. Detta verktyg baseras på donationer, så vad det kostar beror på dig. Du kan ladda ner det gratis och radera envisa annonsprogram från systemet. Om detta görs framgångsrikt så kan du överväga en donation.

Om utvecklaren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk