Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Adware-FHP. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Adware

Adware-FHP är ett väldigt skumt program som du inte behöver. Som namnet självt indikerar så är detta ännu ett annonsprogram. Det finns inte så mycket information om detta annonsstödda insticksprogram eftersom det vanligtvis färdas i ett paket med diverse gratisprogram. Annonser från Adware-FHP kan vara irriterande och även ha en negativ effekt på din webbläsare eftersom det gör att den arbetar långsammare. Vidare, efter att ha researchat detta tvivelaktiga program så har vi märkt att Adware-FHP kan använda spårkakor och inkräkta på det som är privat. Vanligtvis så så spelas dina internetaktiviteter in och skickas vidare till tredje parter för att använda informationen i kommersiella syften. Men vi kan inte garantera att denna privata information inte kommer att användas mot dig. Cyberbrottslingar kan använda denna värdefulla data och försöka lura dig till att installera ett potentiellt oönskat program eller till och med en skadlig trojan.

Hur kan Adware-FHP infiltrera min dator?

När Adware-FHP kapat din webbläsare så är du i trubbel. Detta kan hända direkt efter att du installerat ett gratisprogram. Som vi nämnt förr så färdas viruset Adware-FHP oftast tillsammans med gratisprogram som ett extra tillägg. Men det finns även fall där viruset Adware-FHP har infiltrerat sitt offers dator med hjälp av korrupta spam-email. Därför ska du kolla varje program som du laddar ner och undvika att öppna tvivelaktiga email. Detta annonsprogram är kapabelt att kapa olika webbläsare samtidigt, så du måste vara väldigt försiktig. Vi har märkt att viruset Adware-FHP ofta gömmer sig i Lägg Till/Ta Bort Program-mappar och inte sektionen för webbläsare där insticksprogram/tillägg och add-ons lagras. Om du misstänker att detta oönskade inkräktare finns i ditt system så bör du kolla nyligen installerade program och skanna din dator med pålitliga antispionprogram.

Hur tar jag bort Adware-FHP från min dator?

Tveka inte att agera nu. Du kan enkelt ta bort viruset Adware-FHP från din dator om du är villig att följa dessa enkla riktlinjer:

  • Avinstallera gratisprogram som är relaterade till Adware-FHP:

1. Klicka Start -> Kontrollpanelen -> Avinstallera Program.
2. I Lägg Till/Ta Bort Program/Avinstallera Program, leta efter nyligen installerade/okända applikationer så som PriceMeter, Supra Savings, weDownload Manager, Software Updated Version, DP1815, Video Player, Convert Files for Free, Plus-HD 1.3, BetterSurf, PureLead, Search Assist, Re-Markable, Lollipop, HD-Total-Plus, UTUobEAdaBlock, Safe Saver, SupTab, ValueApps, Lollipop, Trusted Web, PassShow, LyricsBuddy-1, PureLeads, Media Player 1.1, RRSavings och liknande okända saker.
3. Klicka ´Avinstallera´ och sedan OK för att spara ändringarna.

  • Återställ dina webbläsare (Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer):

Internet Explorer:
1. Öppna Internet Explorer, klicka på kugghjulsikonen eller ´Verktyg´ → ´Internetalternativ.
2. Gå här till fliken ´Avancerat´ och klicka på ´Återställ´.
3. Gå till ´Återställ Internet Explorers Inställningar´ -> ´Radera personliga inställningar´ och klicka på alternativet ´Återställ´.
4. Klicka avslutningsvis på ´Stäng´ och OK för att spara ändringarna.

Mozilla Firefox:
1. Öppna Mozilla Firefox, gå till sektionen ´Hjälp´ -> ´Felsökningsinformation´.
2. Klicka här på ´Återställ Firefox´ ett par gånger och ´Slutför´.

Google Chrome:
1. Klicka på Chromes menyknapp, välj ´Verktyg´ -> ´Tillägg´.
2. Leta här efter okända saker.
3. Välj dem alla och klicka på Papperskorgen för att radera dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Adware-FHP ögonblicksbild
Adware-FHP ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-adware-fhp.html

Borttagning guider på andra språk