Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort Addon Jet (Handledning)

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Adware

Addon Jet är ett program som utger sig för att vara kapabelt att hjälpa datoranvändare tjäna pengar på sina tillägg, add-ons, verktygsrader och andra saker de skapat. Detta program hävdar att användare kan tjäna pengar genom att lägga till några rader kod. Detta är hur denna inkomstplattform presenterar sig:

AddonJet monetizes your users by targeted Coupon ads, display ads, Contextual NewTab, Contextual Search, Video Ads, In-Text Ads and Data Analysis with full INDUSTRY COMPLIANCE.

Låter fantastiskt och professionellt. Addon Jet har dock blivit påkommen med att sprida ’bundlade’ mjukvarupaket, kapa folks datorer och visa enorma flöden av kommersiellt material. Detta beteende bör inte tolereras och vi slår vad om att det kommer irritera dig oerhört inom kort. I denna artikel ska vi förklara för dig vad det verkliga syftet för detta program är.

Addon Jet virus

Varför bör du aldrig klicka på dessa annonser?

Addon Jet har stämplats som ett annonsprogram och potentiellt oönskat program (PUP). Det försöker dock presentera sig självt på ett attraktivt sätt. Detta är vad utvecklarna av denna mjukvara säger:

Vi presterar bättre än alla andra annonsföretag eftersom vi inte annonserar med tredjepartsannonser. De injicerar mestadels skadeprogram och är även involverade i andra skadliga aktiviteter. Du kommer tjäna Grymma intäkter varje dag.

Dessvärre är ”Addon Jet Ads”, ”Ads by Addon Jet” och liknande annonser ofta sponsrade, vilket betyder att de är länkade till tredjepartssidor, och det är därför vi inte rekommenderar att klicka på dessa annonser. Självklart har vi ingen rätt att hävda att vsarenda annons som denna add-on tillhandahåller är farlig eller innehåller skadeprogram. Vissa av dessa annonser kan dock omdirigera dig till farliga webbsidor. Ha i åtanke att tredjepartsföretag är oförutsägbara, så omdirigeringar från Addon Jet kan leda dig till webbkällor såsom:

 1. Opulära domäner som tillhör sponsorer;
 2. Sidor som innehåller skadeprogram och anses vara osäkra.

Om du inte vill drabbas av de problem som detta annonsprogram orsakar rekommenderar vi att du använder ett antspionprogram för att genomföra en full systemkoll med ReimageIntego, som är ett hyfsat program som hittar och tar bort spionprogram och skadeprogram.

Addon Jet data analysis service – vad är detta?

Addon Jetdrivs av företaget Sierra Labs, som erbjuder använder en tjänst för dataanalys. Trots att företaget lovar att skydda användarens sekretess verkar det samla in information såsom söktermer de använder, sidor de tittar på, data de skriver in på dem, klick, e-postadresser, IP-adresser, uppskattad geografisk plats för PC:n, mjukvaruinformation och så vidare. Många internetanvändare gillar inte att dela med sig av denna information till tredje parter eftersom dekan börja motta massor av skräddarsydda och iögonfallade annonser. Ju längre du du behåller detta annonsprogram installerat, desto mer data kommer läcka till tredje parter.

Hur kapar Addon Jet datorer?

Vanligtvis kapar detta program webbläsare (IE, Chrome, Firefox, Safari) i form av en add-on. Majoriteten av alla användare må inte märka när och hur det lyckas komma in och göra sig hemma som en add-on i webbläsarna, men det finns ett sätt att märka och förebygga dess infiltration. Detta annonsprogram sprids vanligtvis i ett paket med andra gratisprogram/spridprogram. För att se huruvida du är på väg att installera ett mjukvarupaket måste du välja ”Avancerad” eller ”Anpassad” installation och välja bort alla gratis bifogningar som föreslås.

Vi vill hjälpa dig att ta bort denna PC-parasit, och därför tillhandahåller vi två borttagningsalternativ för dig. Du kan hitta dem på sida 2.

Hur tar jag bort detta potentiella hot?

För att ta bort viruset Addon Jet måste du hitta det i listan Lägg Till/Ta Bort Program och eliminera det därifrån. Efter det ska du noggrant granska listan för att ta reda på om några oönskade appar har installerats tillsammans med Addon Jet. Vi tillhandahåller en detaljerad guide i flera steg nedanför denna artike. Det finns dock ett annat alternativ för att ta bort viruset Addon Jet. Som tur är kan du använda en mer avancerad teknik – genomför en full systemskanning med ett antiskadeprogram. Det försäkrar borttagningen av alla möjliga datorinfektioner.

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell Addon Jet Borttagningsguide:

Ta bort Addon Jet från system med Windows

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera Addon Jet och relaterade program
  Leta här efter Addon Jet eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Ta bort Addon Jet från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Addon Jet eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'

Ta bort Addon Jet från Internet Explorer (IE)

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter Addon Jet och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av Addon Jet. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen

Ta bort Addon Jet från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör Addon Jet vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort Addon Jet från Mozilla Firefox (FF)

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här Addon Jet och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av Addon Jet. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort Addon Jet från Google Chrome

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här Addon Jet och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av Addon Jet. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort Addon Jet från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter Addon Jet och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för Addon Jet. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Passionerad virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-addon-jet.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om Addon Jet