Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort Activities.aliexpress.com-annonser

123

Visa säkerhetsaktörer beskiver URL-adressen Activities.aliexpress.com som en webbläsarkapare, men vi kan inte hålla med om detta. Denna URL kan knappast dyka upp som din startsida eller sökmotor, men den kan konstant ge dig notifikationer om de senaste erbjudandena och reorna som kan hittas på webbutiken Aliexpress. Trots det faktum att denna butik är legitim och att du kan handla därifrån om du vill, kan närvaron av annonsprogrammet Activities.aliexpress.com störa din surfning. Därför ska vi förklara varför detta annonsprogram infekterar datorer och hur man blir av med det.

Vad ser Activities.aliexpress.com-annonser ut som?

I de flesta fall dyker popup-annonser från Activities.aliexpress.com upp som popups och banners. Oavsett detta kan du i vissa sällsynta fall se textlänkar och fullsideannonser också. Som vi redan nämnt är det huvudsakliga syftet med dessa annonser att driva trafik till Aliexpress och därigenom öka försäljning. I alla dessa annonser kommer du därför se Aliexpress slogan och en lista av produkter som reas ut. Ett klick på dessa annonser kommer därför givetvis leda till en Activities.aliexpress.com-omdirigering som skickar dig till denna webbutik. Detta kan bli mycket irriterande.

Det finns dock ett problem, för enligt säkerhetsexperter kan Activities.aliexpress.com-annonser även fyllas med mer misstänkt innehåll än bara erbjudanden och rabatter från Aliexpress. I bästa fall innehåller det länkar till affilierade sidor såsom Alibaba. I vissa sällsynta fall kan dock Activities.aliexpress.com omdirigera till skumma sidor som tillhör affilierade som vill sprida skadeprogram. Sådana sidor kommer inte likna webbutiker eller liknande. De kan innehålla falsk mjukvara, uppdateringsinstallerare, erbjudanden om att kolla systemet efter virus, uppmaningar att ringa en teknisk support och så vidare. Sådana och liknande förslag kan leda till lurendrejerier eller infiltration av andra gratisprogram. Om din webbläsare börjar generera Activities.aliexpress.com-annonser rekommenderar vi därför att du kör SpyHunter och tar bort det annonsprogram som orsakar dem direkt. Om du gillar att shoppa hos Aliexpress kan du alltid klicka dig dit själv och hitta det du vill ha.

Showing Activities.aliexpress.com pop-ups

Varför är popups från Activities.aliexpress.com så personliga?

Vissa användare har rapporterat att ”Popups från Activities.aliexpress.com informerar mig alltid om erbjudanden som är relaterade till produkter jag nyligen letat efter. Därför klickar jag ibland på dem omedvetet. Kan ni förklara varför detta händer? Popup-viruset Activities.aliexpress.com använder kakor. Det betyder att detta program är kapabelt att se vilka sidor du surfar på, vilket produkter du letar efter, vad din IP-adress är, var du befinner dig och så vidare. Efter att ha fått tag i din surfhistorik är det därefter lätt som en plätt för tredjepartsannonsörer att förbereda lockande annonser.

Hur kan denna marknadsföringsplattform kapa min dator?

Activities.aliexpress.com är ett annonsprogram som marknadsförs via mjukvarupaket. Därför finns det inget behov av att säga att du måste kolla varje gratisprogram/spridprogram innan du installerar det. För att bevaka installationen korrekt bör du välja Avancerad eller Anpassad installation och analysera informationen som ges i alternativen. Om du ser iögonfallande erbjudanden om att installera add-ons för webbläsare, verktygsrader, insticksprogram eller andra appar som du inte känner till, ska du avbocka dessa alternativ. Annars kan popup-annonser från Activities.aliexpress.com snart börja visas på din skärm, igen och igen.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Activities.aliexpress.com-annonser, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Activities.aliexpress.com-annonser. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Activities.aliexpress.com-annonser. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Activities.aliexpress.com-annonser (2015-11-30)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Activities.aliexpress.com-annonser (2015-11-30)

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook