Allvarlighets skala:  
  (96/100)

A-Secure 2015. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Lucia Danes - - | Typ: Spionprogram

Vad är A-Secure 2015?

A-Secure 2015 är ett falskt säkerhetsprogram som tillhör den välkända familjen av bluffprogram som kallas Braviax/FakeRean. Det låtsas vara ett pålitligt och legitimt säkerhetsverktyg, och vi måste säga att det ser övertygande ut. När det kommer in i systemet så ska det kolla datorn efter infektioner. Det visar hur det kollar varje disk och andra delar av systemet och ger sedan skanningsresultat. Självklart är dessa resultat falska och bör aldrig litas på. Om A-Secure 2015 virus precis har börjat visa dig varningar som rapporterar om tiotals eller till och med hundratals olika virus så bör du ALDRIG lita på dessa meddelanden eftersom detta bluffprogram bara vill övertyga dig om att din dator är i riskzonen för skadeprogram så att du ska köpa dess licensierade version. Om du inte vill förlora dina pengar och avslöja känslig information för cyberbrottslingar så bör du aldrig överväga detta. Har du redan övertygats om att din dator är infekterad så bör du dock hellre kolla den med ett pålitligt antispionprogram eller antivirus. Detta kommer hjälpa dig att se vilket det verkliga viruset är. Om du redan köpt licensen för A-Secure 2015 så bör du vara väldigt försiktig eftersom detta virus fortfarande gömmer sig i din dator, trots att dess varningar slutat visas. Detta kan enkelt resultera i infiltrationen av andra misstänkta program. Därför ska du inte vänta längre, utan skanna din dator med Reimage för att ta bort A-Secure 2015s filer och andra skadliga komponenter.

Hur kan A-Secure 2015 infektera min dator?

Om du aldrig behövt handskas med ett bluff-antispionprogram förr så bör du veta att de sprids med osjyssta metoder och aldrig ber om tillåtelse när de försöker komma in i systemet. Därför bör du surfa säkert om du vill undvika infiltration av sådana program. I de flesta fall så distribueras detta bluffprogram via falska varningar som dyker upp på endera illegala eller legitima sidor. Dessa kan rapportera om olika virus och erbjuda att skanna datorn gratis. Utöver det så kan A-Secure 2015 även komma in i en PC efter att du klickat på falska varningar som erbjuder att uppdatera din Java, Flash Player, webbläsare eller andra program. Notera att online-skannare inte existerar över huvud taget och att nästan alla varningar som erbjuder Flash-uppdateringar är falska. Om du får rapporter om utdaterad mjukvara när du surfar på nätet så bör du därför antingen ignorera dem eller installera uppdateringar från de officiella webbsidorna för mjukvara. Avslutningsvis så bör du försöka undvika spam eftersom det är ytterligare en välkänd metod för att sprida skadliga program, så som A-Secure 2015. Om du redan lurats till att installera det så bör du ignorera såna här och liknande varningar:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Utöver det så ska du ignorera A-Secure 2015s skanningar och ALDRIG köpa dess licens eftersom du bara kommer förlora dina pengar. Om du redan lagt märke till falska varningar så bör du inte slösa din tid utan följa instruktionerna som ges nedan för att ta bort detta bluffprogram.

Hur tar jag bort A-Secure 2015 virus?

A-Secure 2015 är ett bluff-antispionprogram som försöker skrämma folk och stjäla deras pengar. Det är därför du bör ta nödvändiga åtgärder så snabbt som möjligt när du ser dessa falska varningar på din datorskärm. För detta bör du välja AUTOMATISK BORTTAGNING, som endast kräver att du laddar ner ett välrenommerat antispionprogram, uppdaterar det och kör en full systemskanning. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar deta så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort A-Secure 2015 så är våra rekommenderade program Reimage och Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus eftersom de enkelt kan hitta varje gömd komponent som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! Som vi tidigare nämnt så kan A-Secure 2015 försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta något av dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄND SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka på Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt du vill ha och klicka på Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka på OK i fönstret Återställning Genomförd.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

Följ dessa steg om du använder Windows 8:

 1. Gå till Starskärmen för Windows 8 och skriv återställningspunkt i Söksektionen.
 2. Klicka nu på Inställningar -> Skapa återställningspunkt.
 3. I fliken Systemskyddväljer du Systemåterställning.
 4. Klicka på Nästaför att se dina återställningspunkter och vänsterklicka på den du vill ha.
 5. Välj nu Skanna efter påverkade program ->Stäng ->Nästa ->Slutför.
 6. När din PC startar om laddar du ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator.
 2. Så fort du ser att datorn blir aktiv så trycker du upprepade gånger på F8 tills du ser skärmen Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck sedan Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Högerklicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Inställningar och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gäst -> Starta Gästkonto.
 3. Vänta nu tills datorn startar om och du ser Windows inloggningsskärm.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner vårt rekommenderat antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN DATOR FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA A-SECURE 2015 INNAN EN SKANNING:

 1. Låt Windows AntiBreach Module påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddadoch stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Byt namn på guard-agas och liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör A-Secure 2015.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort A-Secure 2015, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera A-Secure 2015. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
A-Secure 2015 ögonblicksbild
A-Secure 2015 ögonblicksbild

Om utvecklaren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk